Stek Woon & Lifestyle Magazine
Darq Maastricht

Stijlvol wonen: Interieurtrends in de nieuwe Stek Magazine

Welkom bij de nieuwe editie van Stek Magazine! Deze maand brengen we je volop inspiratie met de nieuwste woontrends, van rijke chocoladetinten tot verrassende kleurcombinaties. Laat je meenemen naar bijzondere locaties zoals het boutique hotel Darq en ontdek tips en tricks om jouw interieur een smaakvolle update te geven. Ook vind je in deze editie van Stek Magazine een aantal woonmaand acties die stijlvol wonen nog makkelijker maken. Veel leesplezier!

Tegels als trendsetters

Tegels spelen een cruciale rol in interieurontwerp en vormen de perfecte basis voor nieuwe trends en kleuren. Je kan ze combineren met rijke trendkleuren zoals kobaltblauw en bordeauxrood of kiezen voor de basis van stijlvol wonen met tijdloze naturellen.

Oktober woonmaand is het perfecte moment om je te oriënteren op nieuwe tegels. De hele maand oktober is het namelijk feest bij de dealers van vtwonen tegels by Douglas & Jones! Elke zaterdag kunnen de eerste 10 bezoekers een gratis goedgevulde vtwonen giftbag ophalen en maak je ook nog kans op 1 van de 3 geweldige hoofdprijzen!

Stijlvol wonen met comfort

Ben je op zoek naar de ideale combinatie van comfort en stijl? Ontdek de nieuwe PowerView® motor voor SUNWAY® raambekleding, waarmee je jouw raambekleding eenvoudig kunt bedienen. Bekijk ook de woonmaandactie om het 2e PowerView® product met 50% korting aan te schaffen!

Kleurrevolutie met ‘Double Drenching’

De interieurwereld blijft in beweging. Ontdek de trend van ‘Double Drenching’, een innovatieve kleurtechniek die je interieur een frisse look kan geven.

Kleurentrends 2025

Verken de boeiende mix van kleuren die in 2025 de interieurwereld bepalen. Leer hoe je deze trends kunt toepassen voor een fris en modieus interieur.

Inspiratie in Boutique Hotels

Laat je inspireren door unieke boutique hotels. We nemen je mee voor een rondleiding door het stijlvolle Boutique Hotel Darq in Maastricht en delen 10 inspirerende voorbeelden van hotelinterieurs.

Winactie

Wil jij kans maken om een overnachting in Hotel Darq? Tijdens oktober woonmaand heeft Cosentino een leuke actie op Instagram waar je kans maakt om hun mooie materialen te bewonderen in hotel Darq.

Duurzaam Wonen

Laat je inspireren door praktische tips en innovatieve ideeën voor een eco-vriendelijk thuis. Van de Franke Mythos en Maris water hubs tot een veelzijdige verf die zonder primer op elke ondergrond kan worden aangebracht.

Groen, groener, groenst

Ontdek hoe je de veelzijdigheid van de kleur groen kunt toepassen in je interieur. We geven tips voor het gebruik van moskunstwerken en andere planten voor een frisse, levendige sfeer.

Interieurnieuws van Maison et Objet

Verken de nieuwste interieurtrends van de beurs Maison et Objet in Parijs. Ontdek de vintage stijl van Rolf Benz MOYO en maak kennis met 10 nieuwe interieurdesigners die indruk maken. Zo doe je heel veel inspiratie op voor stijlvol wonen en een uniek interieur.

Woonkalender

Bekijk ons complete overzicht van woon- en tuinbeurzen, samen met de beste ‘groene’ winkels en vintage hotspots in Nederland. Laat je inspireren en vind alles wat je nodig hebt voor een stijlvol en duurzaam interieur!

Deze editie van Stek Magazine biedt alles wat interieurliefhebbers nodig hebben voor een stijlvol en trendy interieur. Mis het niet! Bekijk de volledige editie en laat je inspireren door de wereld van Stek Magazine. Lees hier.

Reageer