Inhoud
Ontdek in deze editie van Stek Magazine de opkomende woontrend van de 'nieuwe klassiekers', kijk binnen in kleurrijke interieurs en doe inspiratie op uit Portugal en India. Verder aandacht voor tuininrichting en duurzaam wonen, compleet met fijne shoppinglists. Veel plezier met lezen en laat je inspireren!
Binnenkijken
We nemen je mee naar de mooiste huizen in binnen- en buitenland in verschillende woonstijlen.
Moderne klassiekers
Ontdek in deze nieuwe rubriek hoe de moderne klassieke trend een harmonieuze balans vindt tussen verfijning en eigentijdse flair.
Duurzaam wonen
Laat je inspireren door praktische tips en innovatieve ideeën voor een eco-vriendelijk thuis in onze rubriek over duurzaam wonen.
Tuin & balkon
Lees alles over de nieuwste trends voor je tuin en laat je inspireren om van je balkon een oase te maken.
Interieurnieuws
Verken de nieuwste interieurtrends, gespot door onze reactie, op de beurs Maison et Objet in Parijs begin 2024.
Woonkalender & winkels
Bekijk ons complete overzicht van woon- en tuinbeurzen, samen met de beste ‘groene’ winkels en vintage hotspots in Nederland. Laat je inspireren en vind alles wat je nodig hebt voor een stijlvol en duurzaam interieur!
Shoppen
Shop direct de leukste bureau's, tuinaccessoires en badkameraccesoires op onze shoppingpagina's! Maak van jouw huis een stijlvolle en functionele ruimte met onze zorgvuldig geselecteerde items.
Badkamer-inspiratie
Transformeer je badkamer tot een oase van rust en ontspanning met onze tips voor het creëren van een spa-achtige sfeer. Ontdek hoe vintage elementen een vleugje karakter en charme toevoegen aan jouw badkamerinterieur.