Stek Woon & Lifestyle Magazine

Rolf Benz MOYO brengt vintage stijl terug

Gewoon lekker neerploffen en ontspannen: dat kan op de Rolf Benz MOYO, een bank die de relaxte stijl van de jaren 60 en 70 weer helemaal terugbrengt. Deze bank staat voor comfort en een stoer design, speciaal voor mensen die houden van een authentieke en eigenzinnige uitstraling. Met zijn Chesterfield-look, opvallende biezen en unieke stiksels is de MOYO een echte blikvanger in elk interieur.

ROLF BENZ MOYO retro bank

Iconisch en eigenzinnig design

Het speelse en losse design van de Rolf Benz MOYO nodigt uit om te relaxen. De losse onderdelen van de bank kun je op allerlei manieren combineren, zodat je altijd de perfecte opstelling hebt die bij jouw stijl past. De stiksels en afwerking zijn tot in de puntjes verzorgd en geven de bank net dat beetje extra. Als je kiest voor bekleding van echt leer, komt de stoere en natuurlijke uitstraling helemaal tot zijn recht. Het leer wordt na verloop van tijd alleen maar mooier en krijgt een warme, doorleefde look.

ROLF BENZ MOYO retro bank

Pure ontspanning met retro vibes

De MOYO is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Laat je gedachten los, zak lekker weg in de zachte kussens, leg je voeten omhoog op de bijpassende hocker en geniet van het ongekende comfort. Deze bank is niet alleen heel fijn om op te zitten, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met de Rolf Benz MOYO creëer je een ontspannen sfeer in huis waar jij je helemaal thuis voelt. Een echte must-have voor iedereen die houdt van mooi design, comfort en een vleugje vintage!

vintage bank

Duurzaam en tijdloos

De Rolf Benz MOYO is niet alleen een eyecatcher, maar ook duurzaam en van topkwaliteit. Het vakmanschap en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de bank jarenlang meegaat, zonder in te leveren op comfort of stijl. Zo haal je een tijdloos meubelstuk in huis dat je interieur jarenlang zal verrijken.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.