Stek Woon & Lifestyle Magazine

Stijlvol en slim: Ontdek de nieuwe PowerView® motor voor SUNWAY® raambekleding

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van comfort en stijl in je huis? Met de nieuwe PowerView® elektrische bediening voor SUNWAY® raambekleding heb je beide in huis. Deze Smart Home bediening maakt het mogelijk om je raambekleding te bedienen via de Pebble® design afstandsbediening, een intuïtieve app op je smartphone of via je stem. Maakt niet uit waar je bent, thuis of onderweg, PowerView® bediening biedt jou de ultiem controle over privacy en lichtinval.

Powerview elektrische bediening voor Sunway raambekleding

Smart bediening

Een geautomatiseerde woning brengt vele voordelen met zich mee. Vanzelfsprekend biedt een slim huis ongekend gemak door het automatiseren van dagelijkse taken, wat het leven eenvoudiger en comfortabeler maakt. Daarnaast bespaart het ook geld, tijd en energie door efficiënte aansturing van systemen zoals verwarming en verlichting. Met PowerView® smart blinds intergreer je SUNWAY® raambekleding eenvoudig in je Smart Home, waardoor je altijd controle hebt over het binnenklimaat en de privacy in je huis.

Deze actie is geldig van 1 oktober t/m 5 november 2024

PowerView® bediening is leverbaar op alle SUNWAY® raambekleding, ook op de gloednieuwe SUNWAY® rolgordijncollectie.

Powerview elektrische bediening voor Sunway raambekleding

Met een afstandsbediening of smartphone je raambekleding vanaf de bank bedienen. Stel scenario’s in waarmee je raambekleding op de gewenste tijd naar de door jouw ingestelde stand gaat.

Keuze uit 340 stoffen

De collectie rolgordijnen van SUNWAY® biedt een grote keuze in stoffen in verschillende transparanties, sfeervolle kleuren en mooie structuren. Elk rolgordijn is ontworpen met oog voor detail en biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Het rolgordijn blijft dé klassieker in raambekleding. Ze zijn tijdloos en passen perfect in elk interieur. De uitgebreide collectie van SUNWAY® biedt sfeervolle kleuren en stoffen voor elke ruimte en interieurstijl.

Diverse soorten stoffen

Hoogwaardige stoffen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve toepassingsmogelijkheden.

Transparante en lichtdoorlatende stoffen

Transparante en lichtdoorlatende stoffen filteren het licht op een prachtige manier en creëren een sfeervolle ambiance in uw woonkamer. Ze zorgen voor een zachte, diffuus lichtinval die een warme en uitnodigende sfeer bevordert, waardoor de ruimte extra gezellig aanvoelt.

Powerview elektrische bediening voor Sunway raambekleding

Verduisteringsstoffen

Verduisteringsstoffen blokkeren licht en warmte, waardoor ze ideaal zijn voor kinder- en slaapkamers. Ze zorgen voor een donkere slaapomgeving, juist tijdens de zomer, wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

Sunway raambekleding voor keukens

Technische stoffen

Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn ideaal voor beeldschermgebruik. Ze verminderen schittering en zorgen voor optimaal zicht, waardoor ze perfect zijn voor uw werkhoek of thuiskantoor. Deze stoffen bieden comfort en functionaliteit voor een productieve werkomgeving thuis.

Lichte raambekleding voor Scandinavische woonstijl

Akoestische stoffen

Deze stoffen helpen om omgevingsgeluiden en galm te absorberen en de hoorbaarheid en communicatie te verbeteren. Een goede akoestiek kan helpen stress te voorkomen, de communicatie te verbeteren en vermoeidheid te verminderen.

Lichte raambekleding voor Scandinavische woonstijl

StainStop stoffen

StainStop stoffen zijn voorzien van een speciale vuilwerende finish die de stof zeer goed beschermt tegen de meest voorkomende vlekken van vloeistoffen op waterbasis, zoals koffie, thee en cola. De stof is eenvoudig te reinigen en blijft langer als nieuw. Deze stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers. StainStop is mileuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen.

Greenscreen Sea-Tex®rolgordijnen

Ook SUNWAY® streeft ernaar de wereld een stukje duurzamer te maken door steeds meer duurzame materialen in de collecties op te nemen. In deze collectie rolgordijnen hebben we duurzame Greenscreen Sea-Tex® opgenomen, gemaakt van FLX garen.

FLX is het allereerste zonweringsweefsel gemaakt van gerecycled oceaanplastic. Zo dragen we graag bij aan het verminderen van de plasticsoep. Greenscreen Sea-Tex® heeft dezelfde eigenschappen als polyester. Het is nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

Re-Life stoffen worden gemaakt van oude PET-flessen. Deze worden versnipperd, tot garen gesponnen en tot doek verweven. Er is minder energie nodig, minder water en er wordt minder CO2 uitgestoten bij fabricage van het doek.

Lichte raambekleding voor moderne woonstijl met zandkleuren

Bekijk de mogelijkheden zelf

Alle kleuren en stoffen rolgordijnen hebben een uniek effect op de sfeer in je huis. Of je nu een warme, gezellige uitstraling of een strakke, moderne look wilt creëren, er is altijd een rolgordijn dat perfect past. Bezoek onze DigiStudio op sunway.nl en ontdek zelf welke stijl het beste bij jouw interieur past!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.